Звезда на Левски пропуска Вечното дерби?

Станислав Костов

Подобно на дербито с Лудогорец, отборът на Левски ще има сериозни премеждия с подбора на оптимален състав, който да търси победата над големия съперник ЦСКА.

Този път големите притеснения на старши-треньора Георги Дерменджиев са свързани с нападението. Безспорният титуляр Станислав Костов тези дни не тренира пълноценно поради травма в коляното. Проблемът на голмайстора е още от гостуването на Черно море. Костов обаче игра без да е напълно излекуван срещу Лудогорец, защото Серджиу Буш и Валери Божинов също бяха със здравословни проблеми и не попаднаха в групата, пише „Тема Спорт“.

Еркебулан Сейдахмет пък до последно ще бъде под въпрос за битката срещу „червените“.

В линията на защитата аут е Седрик Унтонджи заради травма, а капитанът Иван Горанов е наказан. На негово място е ясно, че ще стартира френският ляв бек Луис Нганиони. Квартетът в защитната формация допълват завръщащият се след наказание Живко Миланов и още един изтърпял санкция – Нуно Рейш. Най-вероятно негов партньор ще е Деян Иванов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ