Шеф на ДПС извади кирливите ризи на жената до Пеевски: Мъжът и е осъден на 10 години затвор, но не го вкарват

7 Dni Bulgaria02.05.201947320
искра михайлова, дпс

Бившият шеф в ДПС Осман Октай извади кирливите ризи на жената до Делян Пеевски на предизборния плакат на ДПС. Става дума за женския кардинал на движението Искра Михайлова.

„Откакто изгря Делян Пеевски, изгря и нейната звезда. Преди години тя ръководеше фондациите на Доган, свързани с удвояване на евросредства. По времето, когато Емел Етем бе министър, а Пеевски зам.-министър, мъжът й оглави „Държавния резерв“. Срещу него бяха заведени три дела, които продължават да са в чекмеджетата на съда. На едно от тези дела мъжът й бе осъден на 10 години затвор“, разкри Октай.

„След този период Искра Михайлова е в листите на ДПС заедно с Делян Пеевски – както в Пазарджик, така и в Европарламента. Тя е единственият евродепутат, който оглави еврокомисия. Въпросната комисия разглежда и одобрява всички кохезионни и инфраструктурни проекти. Тя предварително знае какви еврофондове при какви условия ще бъдат отпуснати за България. Затова хора като Пеевски и от тяхното обкръжение предварително се подготвят със своите фирми за печелене на обществените поръчки и удвояване на тези средства. Затова Искра Михайлова днес е на 4-то място и е сигурен следващ евродепутат“, споделя още Октай.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ