Бойко Борисов бесен! Чака оставката на кмета на Пловдив! Този е пълен безхаберник

сесия 13 -Иван Тотев

Вътрешният министър, шефът на националната пожарна, областният управител, районни и заместник-кметове, началници на ОП-та, директори във ВиК и още и още експерти от два дни са в бедстващ Пловдив.

Няма го само кметът Иван Тотев. Покрил се е в законна отпуска, откакто в края на миналата седмица арестуваха един от районните му кметове! Даже си е изключил работния телефон.

Не може дори Бойко Борисов да го открие! Поради което най-вероятно и Тотев ще изгори като политическия му застъпник Цветан Цветанов. Клатят се краката и на нежната част от триото – Менда Стоянова. „Пещерняците“ знаят защо.

Борисов има защо да е бесен. Пловдив е затънал под вода. Бедстват хиляди граждани. А Тотев си пече някъде белия задник.

Послединят му бодряшки пост във Фейсбук е за някакъв фонтан… Каква грозна символика е да четеш днес поста на кмета-беглец за някакво фонтанче, когато цял Пловдив е истински гейзер. Не знаеш откъде още ще изскочи вода.

Нагла тишина. Каквато беше обхванала и Цветанов, след като гръмна „Апартаментгейт“. Той замина за чужбина да мисли. Тотев направи същото.

А Бойко вече му е измислил бъдещето. Същото като на Цветанов. Въпросът е веднага ли да смъкне Тотев или на изборите, като подкрепи Златко Димитров. Зико поне е в Пловдив до своите бедстващи съграждани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ