Кубрат Пулев излезна с шокиращо разкритие

Кубрат Пулев, Джени Суши

Кубрат Пулев призна в интервю за „Нова“, че отново се е разминал с мач за световната титла срещу Антъни Джошуа. Българският боксьор е бил в напреднали преговори с британеца, преди Ей Джей да претърпи сензационното поражение от Анди Руис в Ню Йорк.

„Планирахме октомври месец да играя с Джошуа и вече се уточняваха детайлите“.

Кобрата категорично отхвърли версиите, че изходът от двубоя между Джошуа и Руис е бил манипулиран: „Това е несъстоятелно и който го говори наистина не е запознат бокса като цяло. Няма как подобен тип мач да бъде нагласен, защото това е мач за световна титла, който се играе за много милиони. Няма да кой да изхаби още повече милиони. Изобщо не са стойностни подобен тип изказвания“, коментира Кубрат Пулев и продължи:

„Това са пълни глупости, пълни глупости. Да ми вярват хората на мен. Изобщо да не ги мислят, просто той си загуби, подцени противника. Момчето беше надъхано, вярваше в победата и я постигна“.

Кобрата взе отношение и по възможността да се бие за титлата на IBF, ако тя бъде отнета на Анди Руис.: „Той Тайсън Фюри не е толкова напред в ранглистата на IBF, друг е човекът, който евентуално може да се изправя срещу него. Агит Кабайел се казва. От Германия, от турски произход. Ще видим, ще видим как ще се наредят нещата“, заяви българският боксьор.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ