Дърт баровец! Доган си купи ей тази яхта, руснаци му сложиха за охрана страшни мужици

яхта
Около двайсетина яки мужици са новата охрана на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. Руските гардове съпровождали навсякъде Доган, но най-вече се грижели за спокойствието му в морската резиденция ”Росенец”, край Созопол. Български и чужди туристи били респектирани от внушителния вид на руснаците. За безопасността на ценния политик обаче се грижат и служители на Националната служба за охрана (НСО).

На тях плаща българския данъкоплатец. Кой плаща обаче за руските ребята не е ясно. Нито е ясно кой е дал разрешение за пребиваването на българска територия на въоръжени чужденци-охранители.

Не по-малък интерес сред курортистите предизвиква и друга нова придобивка на честния капиталист и политик – чисто нова свръхмодерна яхта. Тя била от най-луксозните спортни модели. Предполага се, че е е от гамата на Superfly GT 42 by Red Yacht Design, MTI ZR48 или „Мерцедес“. Това съобщиха за Фрог нюз български туристи, почиващи в района на Созопол.

Предишният собственик на ТЕЦ „Варна“ – Данаил Папазов, който продаде електроцентралата на Доган и след това закупи резиденцията „Росенец“, неотдавна обясни по една телевизия, че става дума за социална политика. Т.е. работници от теца могат да почиват в резиденцията край морето. Което означава, че вероятно те и семействата им се разхождат с новата яхта, радвайки се на хубавото време и късмета си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ