След 15 години във властта, Волен пак извади предизборната гей-бухалка! Ама е по-добре да седне на нея…

91

Сетил се Волен Сидеров за гей парада. Същият този, който разтъпква килимите на Парламента от 2005 г. до днес. Същият този, който има хора в общинския съвет в София от години. Апропо, едно име да кажете на човек на Волен, който сте запомнили от изява в Столичния съвет? Няма! Само папкат…

Сега Волен Сидеров е отново борец срещу гей парада. Закъснял опит да попадне в медийния поток, след като проспа толкова години. Все пак да не забравяме, че именно от редиците на АТАКА е депутатът-педофил Владо Кузов. Хванат и осъден от българския съд за гаври с момченца в софийски подлези. Днес обаче Сидеров щял да спира гей парада. Размахва лозунги. Защо чак сега. И толкова ли са негармотни в Атака, че 7 години писаха тихичко тези лозунги, за да ги вдигнат днес?

За съжаление на Сидеров има Гугъл. И той показва, че назад в годините парада не му е бил важен. Сега Волен отново има предизборната воля да е борец срещу гей парада в София. Запретва ръкави и се заема с тях. Ще го биро, потънал в уискито и пурите на „Къщата с часовника“, неговият идеал за морал.

Разбира се, това ще е по време на кампанията, след което той и подчинените му депутати и съветници ще го ударят пак на хапване и пийване.

След години нищоправене човек, който не е излизал от властта, няма друга тема!? А по нея освен помпозни декларации и приказване по партийната телевизия друго няма. Бил спрял парада тази година. Гей парадът се състоя, а Сидеров и свитата му подвикваха отсрани – той в качеството си на председател на група в Парламента, няколко депутати и със зор събрани двадесет души от изчезващите му софийски структури.

По-лошото е, че все още има хора, които му се връзват на старите и изтъркани номера, защото изборите ще минат и ще заминат, а Сидеров и компания ще размесват пак същите карти да ни правят на балами. Докато Волен се занимава с гей парада и го громи по медиите, неговите съветници ударно гласуват всички доклади, обслужващи бизнес интересите на КОЙ. Справка – гласуването на концесията на спирките в София.

А иначе между Волен и Гей парада има нещо общо – веднъж в годината се сещаме за тях, че ги има.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ