Хората, които измъкнаха Полфрийман от затвора си имат кмет – на Плевен! Спартански, с тях ли си?

джок пол фрийман

Убиецът Джок Полфрийман ще бъде освободен с подписи на конкретни хора и в резултат на целенасочените усилия на конкретни хора. И тъй като тези хора са де факто политици, техните имена и политическа принадлежност трябва да бъдат посочени, защото така е честно и почтено.

Защитникът на убиеца е адвокат Калин Ангелов – активист, политик и кандидат за народен представител от представящата се за дяснакоалиция „Демократична България“. Според визитката му на страницата на партия „Зелено движение“ затворите в България са инкубатор на отхвърляне и той щял да ги реформира. Отново според него надзирателите злоупотребяват с правомощията си и той се борeл срещу това. Надзиратели, които за няколко СТОТИН лева месечно отговарят за десетки затворници. Един надзирател, трийсетина затворника, около 800 лева. За правата на надзирателите – нито дума. Призваните да пазят реда на място, където се попада след като не си го спазвал системно – нито дума.

Съдията, освободил убиеца, е Калин Калпакчиев – председател на организацията „Съюз на съдиите в България“ и лице на движение „Правосъдие за всеки“. Правосъдие за Полфрийман. А правосъдие за близките на Андрей Монов? Двете организации работят в тясно партньорство и сътрудничество с „Демократична България“.

Неформалните лобисти в полза на убиеца са Българският Хелзински комитет – организация, избирателно защитаваща престъпници от предимно циганския етнос в България и прочула се с опитите да наводни страната с арабски бежанци по време на най-тежкия натиск върху границата.

Самият Полфрийман пък е открит радикален марксист, автор на статии в крайно-леви издания като българската dВерсия – където обсъжда именно правата на гражданите, според Маркс, основател на първия български затворнически синдикат и често издиган за лице на онеправданите от българските представители на Аntifa – прочулата се с масовите побоища и улично насилие ултралиберална американска организация, която отскоро САЩ обмислят да обявят за терористична.

Всичко това е ясното и неопровержимо доказателство, че отломките от българско „дясно“ в лицето на ДСБ, Зелените и други маргинализирани групи, днес са напълно превзети от опасна и войнстваща идеология. Според нея престъпниците не бива да влизат в затвора за дълго, тъй като това е нарушение на човешките им права. А всички критикуващи ги трябва да бъдат съдени и цензурирани, защото нарушават човешките права на престъпниците. Или казано накратко – всички извратени и престъпни прояви на човешкото поведение вече се наричат „човешки права“.

Тази идеология властва чрез кметове в пет от петте американска града с най-много убийства на глава от населението, както и в гетата на европейските метрополиси, превърнали се в развъдник на радикален ислям и терористична дейност.

В навечерието на местните избори, българските избиратели трябва да знаят ясно кой е политическият гръб на убиеца Джок Полфрийман и какви ще са последствията от гласуването за тази политика.

А единственият областен кмет на „Демократична България“ – плевенският градоначалник Георг Спартански трябва ясно да заяви дали ще приеме подкрепата им и също ще проповядва ценностите на убиеца Полфрийман и дали ще се разграничи публично от тях. Господин Спартански, ще порицаете ли  „Демократична България“ или ще се оттеглите достойно от надпреварата? Плевенчани имат правото да знаят дали и по улиците на града ни престъпленията ще се толерират и опрощават, за да не накърним човешките права на престъпниците и убийците.

 

КАРЛОС КОНТРЕРА


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ