Ангелкова кърти: Изгони туристите от морето, сега ще ги води при Христо Йовов в Своге

николина ангелкова

Компрометираната министърка Николина Ангелкова не спира да кърти мивки, сега като областен координатор на ГЕРБ за София област

Тя и кандидатът на партията за кмет на община Своге Христо Йовов проведоха предизборни срещи с жители на няколко села в общината, съобщиха от пресцентъра на партията. Двамата обещали и много туристи, сигурно тези, дето Мис Туризъм изгони от морето с неадекватната си политика.

Николина Ангелкова и Христо Йовов изслушаха мненията на жители също от селата Томпсън и Церово, свързани с подобряване състоянието на уличната мрежа, ВиК съоръженията, ремонтните дейности, чистотата и др. Нужна е много усилена съвместна работа на институциите и местната власт , за да направим общината още по-добро място за нейните обитатели, но и за привличане на повече туристи, заявиха Николина Ангелкова и Христо Йовов.

Интересното е, че бившият футболист на Левски има управленски опит единствено като директор на „Герена“, където не го издържаха хич много.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ