Джамбазки срина ДПС: Искате да пробиете през циганите в София и да вдигнете втора джамия

ангел джамбазки 2

Ние знаем решенията на софийските проблеми. Останалите говорят нещо там да създават фонд. Това заяви кандидат-кметът на ВМРО за София Ангел Джамбазки в „Панорама“ по БНТ.

Той каза, че ВМРО е наясно с наболелите проблеми в столицата. По думите му пък има кандидати, които дори не знаят кой квартал в кой район е. Ангел Джамбазки е категоричен, че има сериозна разлика между ВМРО и останалите партии и техни кандидати.

„Попитайте ги за джендър пропагандата, за парада на дъгата! Всички кандидати ги подкрепят. Те всички избягват въпроса за паметта и паметниците, а ние имаме ясна позиция“, отбеляза той.

„Всяка една политическа сила вади най-силните си кандидати“, добави той и отрече „отборна игра“ с ГЕРБ.

В началото на участието си Джамбазки коментира и ДПС заради отказа им да имат свой представител в дискусията в студиото.

„ДПС се опитва да направи пробив през циганските гласове. Липсата на ДПС от това участие е гузна съвест“, смята кандидат-кметът на ВМРО.

Джамбазки е убеден, че целта на ДПС е да вкарат по един съветник в Столичния общински съвет и да изнудват останалите, като тяхната цел е изграждането на втора джамия.

А в студиото имаше словесни престрелки между Ангел Джамбазки и водача на общинската листа на БСП Калоян Паргов. Кандидатът от ВМРО попита реторично защо БСП нямат свой кандидат за София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ