Джендерът Мая Манолова работи по американски план за докарване на БСП до 10-12 процента!?

53

„Мисля, че сме свидетели на едно историческо явление на тези избори. Историческото явление и изобщо историческата ситуация я създава другарката госпожа Манолова, защото за първи път, поне аз за първи път, виждам един политик или наричащ се себе си политик, който има нещо неясно в неговата … нещо мешано. За първи път виждаме джендърството в политиката. Другарката госпожа Манолова се явява един политик – хермафродит. Тя е нещо като трети пол в политиката, защото тя е ту червена, ту не толкова червена. Изобщо, една странна политическа сексуалност се забелязва у нея – двупосочна.“ Това каза главният редактор на вестник „Труд“ Петьо Блъсков в интервю за предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

Справихме се с Истанбулската конвенция, но не знам как ще се справим с това явление, каза още Блъсков. На въпрос кои са авторите на „Софийската конвенция“, той отговори, че общо взето това са враговете на ГЕРБ.

Един човек, който е веднъж ренегат в своето политическо верую, ще бъде ренегат във всяко верую. Човек не се променя – какво си, такъв си, прогнозира главният редактор на „Труд“.

При Бойко Борисов няма трети пол, мъжкар и половина и точка по въпроса, отговори Блъсков на въпрос дали има сценарий, според който на лидера на ГЕРБ е удобно даже и Манолова да спечели, защото ще се разберат.

Доколкото аз знам и имам информация от различни политически и гастрономически среди, цялата тая история трябва да завърши с отстраняването на Корнелия Нинова от лидерския пост в БСП, прогнозира Блъсков плановете около Мая Манолова.

Нинова направи доста, за да се срине БСП заедно с един антураж. Дали пък не работи за онзи план, за който пишеше в непубличната част на доклад на двама американци от 1992 г., че социалистическата партия трябва да бъде докарана до 10-12% влияние, попита Петьо Блъсков.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ