Бойко бесен: Гешев, ако иска да ме арестува пак! Не аз, а Румен Радев предлага посланици

7 Dni Bulgaria15.05.2023
payimage-579888

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че на никого не е звънял и че пред шанса да има правителство са се задействали определени „сили“, за да го предотвратят

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пресконференцията на главния прокурор Иван Гешев.

„Аз не чух нито Румен Радев, нито Христо Иванов, Атанас Атанасов, Възраждане, БСП, ДПС. И кой ли не още. Само аз съм му виновен. Като какъв и от каква позиция ще предложа аз на Гешев посланически пост? Те се подписват и одобряват от президента“, попита лидерът на най-голямата партия.

„Не съм звънял на никого, освен на него със съчувствие за него и семейството му. Който заплашва семейства е боклук. На никой прокурор и съдия не съм звънял, никакви листчета не съм пращал. Аз все повече съм убеден, че законите, които казахме, че ще приемем, трябва да се приемат. Има сили, които като видяха, че може да се състави правителство, се задействаха“, заяви Бойко Борисов.

Той е категоричен, че не знае какви процеси текат в прокуратурата, но той не е звънял на никого с никакви указания.

„Аз къща в Барселона нямам, да прекратяват или да разследват каквото искат. Аз като опозиция от ареста ли съм имал влияние? Хората са се произнесли дали сме „политически боклук или не“,  подчерта Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви пред медиите, че вече не се страхува дори да го арестуват отново, защото вече е имало избори и е ясно кого подкрепят хората.

„Казали сме същото като останалите партии, защо се озлобява срещу нас – не знам. Но много внимателно отбягваше всички други. Аз не съм се разпознал в никое от неговите изказвания“, каза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ