Тъжна вест разтърси Бургас! Почина един от топ криминалистите в града!

Тъжна вест

На 52 години почина един от най-уважаваните бургаски полицаи Гроздан Лечев, научи Флагман.бг от негови близки. Криминалистът е издъхнал внезапно преди дни, докато е на почивка в Гърция. Симптомите му в последните минути предполагат, че причината за смъртта е масивен инфаркт.

Главен инспектор Лечев работи в системата на МВР близо 20 години. Неговата кариера започва през 1997 г. в най-натоварения РУП в страната – Несебър, където последователно заема всички степени в оперативната работа на криминалист. От 2003 г. е назначен в сектор „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас. В бургаската дирекция инспектор Лечев работи по линия „Противодействие на кражбите и противозаконното отнемане на МПС”. От 2008 г. той отново се връща в РУП – Несебър, където преди около 2 години приключва кариерата му в полицията.

През 2010 г. Гроздан Лечев е награден от тогавашния директор на ОДМВР-Бургас Милен Димитров. През този период Лечев е начело на несебърските криминалисти. Той е отличен като номер 1 в цялата област за супер натоварения през летния сезон месец август след 3 разкрити въоръжени грабежа в Слънчев бряг и разкрита кражба на сумата от 50 000 лв. от хотелски сейф.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ