„Отровните“ ви искат ЕГН, телефонен номер, профили във Фейсбук и имена! Ще ги дадете ли?

7 Dni Bulgaria06.09.2020
хаджигенов

„Мафията е организирана. Държавата е нейна. Ние сме спонтанни. Налага се да предприемем организирани усилия срещу тези, чиято върхушка управлява България. Затова създаваме доброволческа структура“. Това обявиха снощи протестните лидери Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков.

„Ако искате да помагате координирано за събаряне на мафиотската власт и изграждането на нормална държава, попълнете този формуляр и ние ще се свържем с вас“, съобщават от „триото“ и прилагат линк към въпросника си.

Личните данни, които се очаква доброволците да попълнят са две имена, местожителство, ЕГН, номер, имейл, профили в социалните мрежи.

„Цел на събирането на личните данни е: организация и координация на упражняване на гражданско право на протест – стачка; Основание за събиране на лични данни: Изпълнение на задача от обществен интерес; Срок на съхранение на данните: до изпълнение на целите, след което данните ще бъдат надлежно унищожени“, обещават от „Отровното трио“

„Всички Ваши лични данни ще се обработват при стриктно спазване на всички европейски и национални разпоредби. В случай, че считате, че има нарушения можете да сезирате компетентния надзорен орган за това“, гласи още уверението.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ