Васко Кръпката приключи Румен Радев: Пие кръвта на протеста, партията му създаде мутрите

7 Dni Bulgaria07.09.2020
васко кръпката

Легендарният Васко Кръпката, лицето на всеки протест досега срещу статуквото, днес го няма на площада. Хиляди се питат какво се случва, отлетя ли непоносимостта му към властимащите.

Причините се оказаха съвсем други и Кръпката ги разкрива в интервю за 24 часа:

Днешните протести са многоцветни. Всички срещу мутрите. Това е добре, ама президентът Радев е представен от БСП, която създаде мутрите, госпожа “Предлагамделянпеевски” също протестира с нейната партия. Най-голямата мутра в шоубизнеса – и той с партия на предизборна кампания на протест. Все крадци викат “дръжте крадеца”.

Аз от 31 години пея и говоря против мутрите и съм направил и ще правя много повече против мафията! Нека не забравяме обаче кой я създаде тая мафия!

Еуфорията на част от хората на протеста я уби президентът с неговото тотално негативно отношение към държавата, която всъщност и той ръководи. Освен това много хора си дават сметка, че така се консолидират избирателите на ГЕРБ и те ще си защитят завоеванията по време на това управление и ще гласуват пак за тях. Да не забравяме и пандемията и че много хора се стремят да спазват мерките. Абе голяма каша стана. Но аз продължавам да вярвам, че мътилката ще попие и земята ни ще роди плодове.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ