Христо Иванов предложил на Слави и Манолова премиер от другия бряг! Вижте кой е

7 Dni Bulgaria22.09.2020
христо иванов

Само преди няколко дни председателят на „Демократична България“ и видно комунистическо чедо Христо Иванов призна, че е готов с вариантите си за министър-председател. Бойкикиев разкри, че няма да тика себе си за такъв, но имал фаворит.

7DniBulgaria.bg научи и името на този човек. Той е бил лансиран вече от Христо Иванов в разговори с Мая Манолова и Слави Трифонов. Става дума за човек от любимата на шоумена френска гимназия, който добре владее…езиците. Името му е Стефан Тафров, бивш посланик на България във Франция.

Тафров е ортодоксален тип от другия бряг, който преди време се прочу с голите си снимки. Около него никога не е забелязвана жена. Той, подобно на Бойкикиев, е проводник на соросоидните интереси у нас, защитник е на джендърите и прайдовете, борец за приемане на Истанбулската конвенция, и се обяви срещу индентичността на България в една обединена Европа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ