На кого слугува днес Кирил Домусчиев или защо „Нова“ взе да плющи Борисов в ефир!?

7 Dni Bulgaria28.09.2020
бойко борисов, кирил домусчиев

Странни неща се случват в държавата. А от там и в телевизиите.

Нова телевизия е на Кирил Домусчиев. За мнозина това е личният олигарх на Бойко Борисов.

Е, не е!

Пуснете телевизията на делиорманския валия и ще видите какво вали там по Борисов. Даже протестърската bTV понякога изглежда като пионерска в сравнение с тричането на премиера в „неговата“ медия.

Очевидно днес Домусчиев слугува на ня#КОЙ друг!

Още по-интересна е арменската позиция на Магърдич Халваджиян.

Този от години се мазни на Борисов. Откакто обаче „Маските“ тръгнаха по Нова, падна маската на Халваджиян. В предаване, което би трябвало да е забавно, постоянно се прокарват елементи като осмиване на властта или възхвала на протеста. За да стигнем до последната събота, когато в халтураджийското предаване като фон се появиха вестници, призоваващи и информиращи за оставка на Борисов.

Всъщност Кирил Домусчиев отдавна не е виждан на публично място. Почти, откакто телевизията му подпука Борисов. Интересно…

За последно го нямаше половин година в родината, когато беше решил, че ще става премиер. Един друг олигарх, дето мислеше същото, от много по-отдавна е в Сърбия и няма телевизия. Да видим докога Домусчиев ще има. Защото Борисов бави, но не забравя тези, дето са го плющяли в ефир.

 

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ