Георги Харизанов си направи тежка гаргара с месията Слави и фалшивия Бабикян

7 Dni Bulgaria02.10.2020
георги харизанов

Изпада се в крайности. От една страна се обяснява, че докладът е унищожителен. Не сме унищожени. От друга, че е позитивен – няма такова нещо, трябва да решаваме проблеми. Това отвращава хората и стигаме до там да разберем, че партията на г-н Слави Трифонов е 3-та поред в социологическите проучвания, без да знаем какво предлага точно тя.

Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в студиото на „Още от деня“ по БНТ за доклада на Европейската комисия за върховенството на закона

Според него България е една от малкото държави, в който се обръща голямо внимание на доклада.

Няма да има никога на света хора, забогатели от помощи. Това, което могат да се правят, са реформи в частния бизнес – с помощи няма да забогатеем, коментира Харизанов по линия на еврофондовете.

Има ли медия, която да не знаем на кого е? Дори и за фалшивите медии на г-н Бабикян се знае, че са негови, въпреки че той отрича, каза още Харизанов по повод липсата на прозрачност за собствеността на медиите, която е засегната в доклада.

Съгласен съм с исканията на протестиращите с изключение на искането за оставка, каза Харизанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ