Радев окраде Бойко в името на рейтинга! Пиарът на жена му – Карбовски, ли го посъветва?

7 Dni Bulgaria11.10.2020
румен радев

Спортна блуза и протрити дънки, приятелски разговор при случайна среща… Президентът Румен Радев очевидно е решил да заложи на добре позната формула при граденето на имиджа си в социалните мрежи.

„На път за Варна – разговор с хората, чийто дълг е ежедневно да пазят сигурността на гражданите“, написа Радев в профила си в Instagram, където инфлуенсва от известно време. Президентът споделя снимка с двама полицаи, които изглежда е срещнал на пътя.

Ако похватът ви се струва познат – нищо учудващо. Това е начинът, по който от години процедира и премиерът Бойко Борисов. При пътуванията си в страната той често се заговаря със случайни минувачи, които го поздравяват, оплакват се от местни проблеми или му обръщат внимание за нужда от намеса и финансова помощ за определени обекти в района. Подобни разговори много често стават обществено достояние през Фейсбук профила на министър-председателя, който редовно излъчва на живо.

Интересно Радев сам ли се е сетил да „окраде“ Бойко Борисов или за това го посъветва пиара на жена му Мартин Карбовски.

Така например вчера, когато Радев си е говорил с двамата полицаи, Борисов се натъкна по пътищата на страната на изключително колоритен господин на кон.

 

Фейсбук/Бойко Борисов

 

„Крайно време беше! Благодарение на вас има път, ако не бяхте вие, можеше и да на стане. Ма той ще върви чак на биволското ханче, хубаво е, пак благодарение на вас!“, казва човекът от село Югово, Пловдивска област.

Вчера Премиерът инспектира ремонта на пътя от Югово до Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Отсечката е 31 км, като стойността на ремонта е над 45 млн. лв. с ДДС. Това е единствената пътна връзка на Община Лъки с Пловдив, по която ежедневно преминава тежкотоварен трафик.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ