Приятели в потрес: Какво се случва с Калин Сърменов, откакто стана партиец на Марешки!?

7 Dni Bulgaria11.10.2020
Калин Сърменов

Преди година директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов стана татко за трети път, но изглежда така, все едно не жена му, а той е износил бебето. 57-годишният актьор драстично се е занемарил и ошишкал до критичните 130 кг.

Сърменов се появи на промоцията на юбилейната книга албум на Вежди Рашидов „Вежди”, а останалите гости с любопитство го заглеждаха. 6-месечното затваряне на театрите по време на пандемията от Ковид-19 и последвалото бездействие, очевидно са се отразили пагубно върху фигурата на иначе снажния театрал. Двуметровият исполин, нашумял с ролята на колоритния мафиот Михаил Михайлов-Милото в крими сериала „Под прикритие” се е ошишкал с поне 20 килограма, одумваха го останалите гости на светското парти.

За разлика от предишните му преобразявания, когато периодично актьорът ту пускаше брада, ту качваше мускулна маса заради различни роли в киното, този път така се е ошишкал, че е станал неузнаваем. Сърменов е оформил огромно шкембе, а в областта на корема се е сдобил с големи „любовни дръжки”. Цялото това пиршество на плът и телесни мазнини се допълва и от големи бузи и двойна гуша. Заради ошишкания му вид в момента никой не искал да ангажира в нови телевизионни проекти иначе талантливия актьор.

Рязката промяна в телосложението обаче не притеснявала особено театралния шеф. Сърменов бил наясно, че наднорменото му тегло се дължи единствено на лежерния живот, който води и само въпрос на време и желание било отново да се втали, писа Уикенд.

Припомняме, че Сърменов започна да расте както в кариерата, така и на обем, откакто стана важен член на партията на Веселин Марешки и дори взе да озвучава клиповете на аптечния олигарх.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ