Чудесна партия за Радан Кънев – порно-актьор, осъден за рекет, тормоз и измами

7 Dni Bulgaria14.10.2020
19

Все по-странно започва да изглежда коалицията от третия пол „Да, България“.

Днес, на протеста на Радан Кънев и Христо Иванов бе официализиран нов звезден член на дабълите. Става дума за легендарния измамник Георги Софкин.

Преди години той получи 6-месечна присъда при 3-годишен отлагателен срок по повдигнатото му обвинение в хулиганство. Софкин беше задържан след като нахлу в една от канцелариите на старозагорския окръжен съд, за да роптае че в дома му е извършен обиск от полицаи и да настоява да му бъдат върнати иззети вещи.

След отказ на служителката да съдейства и обяснението й , че обискът е бил разпореден в рамките на досъдебно производство срещу него, Софкин се разкрещял:„Комунистически боклук, парцал, смотла!“, „От понеделник да те няма! Пиши си молбичката, боклук комунистически! Уволнена си!“.

Наложило се да бъдат извикани служители на съдебната охрана и униформени полицаи, които го задържали за 24 часа по закона за МВР, образувано е било и бързо производство.

Софкин прекара близо 20 дни в ареста, след като първоначално направи опит да се измъкне, влизайки в болница под претекст, че страда от неличимо заболяване.

Докато бешие във „BИΠ Бpaдъp“ пък се разбра за друга афера. Гeopги Coфĸин бе зaпoдoзpян зa ĸpaжбa нa 23 xил. лв. Cyмaтa e билa пpибpaнa oт нeгo в пpoдължeниe нa дocтa гoдини. Kaтo пpeдceдaтeл нa „Maлĸи бългapcĸи xopa“, Софкин e пoлyчaвaл дъpжaвнa cyбcидия, ĸoятo oбaчe нe peгиcтиpaл в дoĸyмeнтитe. Затова и бе cвaлeн oт влacт в Haциoнaлнaтa opгaнизaция.

Припомняме, че Софкин е и първия български порноактьор, той се появи в легендарната лента „Секс-партия бридж“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ