Двама комунисти замъкнаха Мангъров в Пловдив да обяснява, че коронавирусът е безопасен

7 Dni Bulgaria28.10.2020
43

Доц. Атанас Мангъров не спира с провокациите, въпреки остриите реакции срещу ексцентричните му теории.

Продължават неправилните действия срещу пандемията, каквито бяха предприети и в началото й. Управляващите трябва да мислят повече, заяви от Пловдив инфекционистът.

По думите му тогава икономиката е започнала да потъва, а сега последствията ще са още по-тежки.

В Дома на културата, скандалният доцент ще проведе среща с граждани за коронавируса. Той бе замъкнат на нея от двама представители на АБВ – пълнещият шадраванчета Румен Петков и комунистическото чедо Владимир Маринов.

Почти всеки ден гърмят скандали покрай крайните теории на скандалния инфекционист.

След като от Инфекциозна болница отрекоха Мангъров да е влизал в Covid-отделението, както той твърдеше, медикът не падна по гръб.

Доц. Атанас Мангъров не взима по 1000 лева на месец допълнително, тъй като не се води като медик „на първа линия“, макар че работи в инфекциозно отделение, бе позицията на клиниката.

„Не работя в COVID-отделение, аз съм началник на детската клиника на Инфекциозна болница (СБАЛ по паразитни и инфекциозни болести „Проф. Иван Киров“), но когато има нужда ходя непрекъснато в COVID отделение. Всеки ден ходя там, това е част от болницата.“, отсече инфекционистът.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ