Корнелия си сложи русофил на висок пост в БСП – любимият й гробар движи с тениска „Russia“ (СНИМКА)

Корнелия Нинова

Заклет русофил е новият любимец на Корнелия Нинова, когото наскоро тя направи шеф на пресцентъра на столетницата и зае мястото на Жанет Пашелиева – Васил Самарски, пише ПИК.

Снимка на щастливия социалист в компанията явно на други свои съмишленици го показва с фланелка на с надпис „Russia“.

Новият любимец на Корнелия Нинова, който шеметно се извиси да шеф на пресцентъра на БСП и член на изборния й щаб, е не просто обвързан с т.н. тъжни ритуали, а както стана ясно направо е загробил Казанлък с договори и анекси, свързани с неговата погребална агенция „Танатос“. Те са толкова убийствени за гражданите и общината, че местните хора предпочитат да погребват близките си в други населени места.

Любимият гробар на Нинова с явна нетрадиционна сексуална ориентация е успял да съсипе и тамошното читалище „Искра“ с всевъзможни финансови далавери. А след си го домъкна в София да й бъде пиар, лидерката го курдиса и в червената телевизия БСТВ да получава още една заплата, освен тази като председател на загробеното от гробаря читалище „Искра“.

В същото време снимката, на която гробарят Васил Самарски позира ухилен до ушите фланелка с надпис „Russia“, е естествено продължение русофилските тежнения на самата Нинова, която само няколко месеца след избирането си на лидерския пост в БСП и с тайната благословия на генерала от КГБ Леонид Решетников издигна кандидатурата на днешния обитател на президентството Румен Радев. Но Нинова все скришом ги върши тия работи и явно се срамува от такива контакти, защото дълго лъга за срещата си с Решетников, докато самият той не я разкри.

Как нашите партньори от ЕС и НАТО оценяват този акт категорично си пролича и наскоро, когато на международен форум с участието на държавния секретар на САЩ Майк Помпео само половин час преди посещението на база на НАТО в Естония го изгониха от събитието. Тъй, де, заради коноравируса.

А след сегашното назначение на демонстративния русофил Самарски за шеф на пресцентъра на БСП Нинова много трудно ще продължи да отрича руската си връзка във всички свои действия и да се прави на любимка на демократите в САЩ, призовавайки „оставете ме да стана премиер“.

Затова решението й да назначи скандалния гробар Васил Самарски за шеф на пресцентъра на БСП изглежда повече от логично. На погребение като на прогребение. Само да не забравя, че Самарски е голям скъпчия като гробар. И няма съмнение, че ще трябва да му плати сериозна сума за тъжния ритуал, който отдавна гласи за столетната партия. Но с такива вождове и учители като Решетников явно няма за какво да й пука.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ