Изборите явно наближават: Слави, Манолова и Тритото се скараха за депутати

7 Dni Bulgaria26.11.2020
Мая Манолова, Слави Трифонов

Великите революционери, дето щяха да събарят властта, капитулираха. Няма ги на площада, няма ги никъде на улицата.

Нормално, защото вече се готвят да осребрят кой както може протестния вот на задаващите се редовни избори. И заради това пазарлъците започнаха.

7DniBulgaria.bg научи, че мераците на лидерите на „Отровното трио“ да влязат на всяка цена в парламента, са ги изпокарали със Слави Трифонов и Мая Манолова. Хаджигенов, Минеков и Бабикян искали и тримата да са водачи на листи. Арменецът много държал такъв да е и синът му Хаго, заради това, че озвучаваше протестите, когато на тях вече нямаше хора.

Засега обаче Дългия отказвал да поеме какъвто и да е ангажимент за лидерско място в листите, тъй като собствените му сценаристи били против външни хора да блажат така. Неслучайно преди месец пред напускане на партията бе точно основателят й Тошко Йорданов. Той е категоричен в нежеланието си за коалиция с Мая Манолова или други компрометирани политически субекти.

Най-младата кюстендилска комунистка пък била обидена на Триото, че започнали пазарлъци и със Слави. Тя брояла бабикяните за своя лична собственост. Манолова обаче все още не е обявила под какъв формат ще участва на вота, което притеснява Триото, че може да остане на сухо.

Тепърва явно предстои голяма драма около листите с новите политици…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ