Няма Кана, няма Дана, няма ТВ! Свършиха дирхамите и протестът падна от ефир

7 Dni Bulgaria04.12.2020
канна рачева

Всяка вечер пред президентството продължават да се събират хора.

Кой с жълта книжка, кой с такава от БКП, кой със спестовна, няма значение. Важното е, че са там. Броят ли броят: 130-ти ден, 131-и ден…

Прави ли ви впечатление обаче, че никой не ги отразява на екрана? Изпаднаха дори в техните си телевизии, тези дето обяздиха протеста в началото и смучеха от силите му, за да помпат своите тв-мускули.

Което е най-ясното доказателство, че всичко онова, което ни заливаше от ефира на БиТиВи, на Нова, че даже и на БНТ е било ПЛАТЕНО! От кой и на кого, времето ще покаже. Но не може днешните 35 души на фонтана да са чак толкова по-различни от онези 35, които БиТиВи показваше и с пяна на уста обясняваше, че „сега ще дойдат още“.

Нито тогава, нито сега идват други. Просто тогава едни хора получаваха пари и си вършеха работата. Сега дирхамите свършиха, свърши и работата за вършене.

Първи усети това един симпатяга от БиТиВи. Стената му по-протестърска от тази на розовия джендъриат. Видиш ли го наживо, псува Бойко повече от Сретен Йосич. А от вчера е на работа в едно от… министерствата на същия този Бойко!?

Нищо чудно днес такива като Кана, като Дана „проститутка засмяна“ да обикалят из коридорите на властта и да твърдят, че те са наложили протестърската тишина в ефира. Да се търгуват един вид. Че се задава промяна на собствеността в двете телевизии, хлябът трябва да се брани.

Само, че, нищо подобно. Просто парите спряха. И за протестиращите, и за отразяващите.

Малко са били хитрите като Академик Огито. Говори се взел си в началото всичко, и бонуса даже…

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ