Сблъсък между Джошуа и Пулев 24 часа преди мача, намеси се полицията

Антъни Джошуа, Кубрат Пулев

Малко повече от 24 часа преди битката меджду Антъни Джошуа и Кубрат Пулев се проведе традиционното зрелище по измерване на кантара и на двамата шампиони. За българските зрители то бе излъчено от Тервел Пулев чрез платформата Фейсбук.

След, като започна спокойно и нормално шоуто се нажежи до червено. Първо излзе нашият боец, след това го последва и Световният шампион, двамата се измериха и спокният тон и обноските приключиха. Двмата започнаха със заканите, имаше сочения с пръст, не толкова мили реплики, а се стигна и до момент, в който двамата сблъскаха юмруци над охраната. Всичко това бе гарнирано и с подвиквания и от двамата щаба.

Джошуа като че ли предложи на Пулев да подгреят битката с размяна на юмруци направо на кантара, но Кобрата разпалено му обясняваше, че не сега е времето за такива действия, а на ринга в събота вечер. Кубрат каза също в лицето на съперника си, че го уважава, но „ще го приключи“.

Иначе Пулев тежеше 108.7 килограма, с което показа, че е малко по-лек отколкото сблъсъците с Хюи Фюри и повечето си опоненти в кариерата. Джошуа пък закова стрелките на 109.2 килограма, което пък е с точно 6 кг по-малко от 2017-а, когато се изправи срещу Карлос Такам, но всъщност тренираше за двубой с Кобрата. На реванша с Анди Руис-младши пък AJ тежеше 107.5 кг.

Пулев размахваше пръст и повтаряше, че ще победи утре, че е по-добър и че AJ е нищо. Антъни му обясняваше, че трябва да го уважава, а Пулев каза, че го уважава, но ще победи и ще стане шампион. Антъни пък го питаше: „Ти ли ще ме победиш, кого си побеждавал досега?“ И Пулев каза: „Ще те приключа утре“. Пулев накрая повтори, че уважава Антъни, но ще го победи утре, което донякъде потуши страстите и двамата започнаха да си удрят юмруците.

Видео от цялата напечена ситуация може да изгледате тук:

Само за малко над 10 минути, видеото на братът на Коубрат се сдоби с хиляди реакции, стотици коментари и десетки споделяния.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ