1 година след делото, Джени Суши създаде проблеми на Кобрата

Джени Суши и Кубрат Пулев

Джени Суши, която стана популярна покрай целувката ѝ с Кубрат Пулев, и последвалия шумен процес пред Атлетическата комисия на щата Калифорния, сподели че е изключително щастлива от тежката загуба, която Кобрата инкасира срещу Антъни Джошуа.

„Зарадвах се, когато Андреа се раздели с него. Като жена разбирам защо тя ми пращаше гневни лични съобщения. Защитаваше своята територия и беше лоялна на своя мъж. Щом някой може да лъже пред цял свят, представете си какви лъжи й е наговорил на нея. А тя просто е повярвала на всичко казано. Нямах представа, че отново са се събрали, защото не следвам българските шоубизнес новини, но тяхната връзка ми изглежда много нестабилна.“, започна Суши.

„Гледах клипове от мача. Антъни Джошуа изглеждаше страхотно. Невероятен боксьор. Доминираше от самото начало на мача. Всички знаеха, че щеше да спечели.

Нямам търпение да го видя на ринга срещу Тайсън Фюри. Изненадана съм, че след толкова много време феновете на Пулев така и не разбраха, че той излъга за делото. В буквалния смисъл излъга, че съм щяла да го съдя“, заяви тя пред „България Днес“.

Под интервюто потребители явно приближени до Кобрата възмутено пишат: „Докога ще създаваш проблеми на Кобрата? Всички ти видяхме цирка. Остави всички ни намира!“. Въпроси, на които едвали Джени ще отговори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ