Скандално! Кметът с лилавите пейки на София внесъл 100 000 лв. в касата на „Да, България“!

Георги Илиев, Да България

Продава ли „Да, България“ кметски места и ще го прави ли и за парламентарните избори!?

Това е въпросът, който тресе организацийката на Христо Иванов, след като лъснаха определени зависимости по даренията, пишат колегите от 7DniSofia.bg

Оказа се, че допреди да стъпи в длъжност като кмет на столичния район „Слатина“, партиният кадър на Бойкикиев Георги Илиев е дарил близо 100 000 лева на жълтопаветната организация! И хоп след това – кмет!?

Това е същият кмет, който се запомни до момента единствено с това, че боядиса кварталните пейки лилави – в цветовете на партията. Но след като народът го освирка, той ревизира решението си.

За дългокосия протестър не се знае с какво точно се занимава, но е интересно, че даренията му съвпадат с периода, в който той бе издигнат за кандидат-кмет от ДеБъ. Много ще е интересно да се види в отчета на партията за 2020 година дали Георги Илиев е продължил да отчислява към партийната каса.

Всъщност срещу Христо Иванов отдавна има вътрешно брожение точно по тази линия. То се засилва осбено силно сега, когато предстои реденето на кандидат-депутатските листи. Много мераклии за парламента се чудят колко трябва да внесат в партийната каса, за да се озоват на избираемо място.

ОЧАКВАЙТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ