Бруно Акрапович взе своето решение в ЦСКА, обяви го

Бруно Акрапович

По всичко изглежда, че треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович е взел своето решение за титулярите, които ще използва през пролетта.

„Червените“ показаха вчера състава, с който ще започнат в първия пролетен кръг срещу Славия, пише „Тема спорт“.

Червените гостуват в „Овча купел“ в уикенда на 13-14 февруари.

За този мач е наказан Амос Юга, който бе изгонен срещу Левски в последния двубой на отбора за миналата година. Поради тази причина националът на ЦАР остана резерва вчера и се появи на терена през второто полувреме.

Ако не се случи неща непредвидено – контузия или заболяване на някой от състезателите, 11-те стартирали в проверката със Септември (Симитли) ще започнат и в срещата с белите.

Единствената дилема пред Акрапович ще е кой измежду Тиаго и Санкаре да постави до Жеферсон като заместник на Юга и кой да е на позицията зад нападателите. Най-вероятно Тиаго ще бъде изнесен по-назад, тъй като е по-отговорен в действията си на терена, а Санкаре ще получи мястото зад Coy и Йомов, пише „Тема Спорт“.

След завръщането на Юга в мача от втория пролетен кръг срещу Черно море, Санкаре вече ще е избор № 1 за партньор на Coy в атака.

Ето с какъв състав би трябвало да стартира ЦСКА срещу Славия:

Бусато, Занев, Антов, Матей, Вион, Мазику, Жеферсон, Тиаго, Санкаре, Соу, Йомов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ