Оперираха Дарина Павлова в Рим! Мадам „Мулти“ с пореден опит да заличи следите на ЕГН-то върху фигурата си…

Дарина Павлова се подложи на поредна операция, с която се опита да заличи следите на ЕГН-то върху фигурата си. Вдовицата на Илия Павлов постъпи абсолютно инкогнито в реномирана частна клиника в Рим, откъдето излезе чисто нова, ведра и доволна от работата на пластичните хирурзи, научи „Ретро“. 

Преди броени дни Дарина участва в 16-ото издание на филмовия фестивал Ischia Global Fest, който се провежда край бреговете на Капри. По червения килим и на коктейлите, на които се омеша с над 150 гости от филмовите и светските среди, Павлова демонстрирала отлична кондиция и добро здраве. Мадам „Мулти“ сияела и в компания се похвалила, че след няколко седмици предприема поредното си морско пътешествие. След плановете за далечно пътуване, с които били запознати и най-верните ѝ дружки у нас, те останали шокирани от неочакваното ѝ признание, че е постъпила в болница в Рим.

„Изписаха ме от болницата след операция. Все още съм малко изтощена и уморена, но вече се чувствам по-добре. Искам да благодаря на моето семейство и приятели, че са до мен, когато имам най-голяма нужда от тях. Благодаря за цялата грижа, която получих – от медицинските сестри до удивителния лекарски екип“, написа Павлова в социалните мрежи.

„Не е споделяла, че има сериозен здравословен проблем. Най-вероятно е прибягнала до нова козметична корекция. Още повече че престоят ѝ в клиниката е продължил твърде кратко – за 2-3 дни“, коментират хора от обкръжението ѝ. Преди време тя споделила, че голям дерт са ѝ наедрелите паласки и бричове в областта на ханша. Затова близките ѝ предполагат, че в крайна сметка е решила да предприеме кардинални мерки, за да се освободи от несъвършенствата по фигурата си. Клиниката е специализирана в почти всички медицински услуги, в това число и в пластичната хирургия.

Дарина редовно изпъва лицето си с ботокс и филъри. Едно от най-скъпоструващите подобрения по нея са зъбните ѝ импланти. Тогава тя призна, че стоматологичната процедура ѝ е струвала 30 хил. лева. „Мулти“ вдовицата си е правила и ринопластика на нослето.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ