20 години затвор за Викторио, който уби жената и детето си в София

викторио

20 години затвор получи Викторио Александров за убийството на жена си и бебето си. Той трябва да заплати и по 200 хил. лева на родителите на Дарина – Ваня и Георги Министерски.

На 29 октомври 2018 г. той уби с два куршума приятелката си – 23-годишната Дарина Министерска, в дома им на ул. Бели Дунав в кв. „Надежда“, пише 24 часа.

8 часа по-късно разстреля в главичката и едногодишната им дъщеричка Никол в пристройка край София. Причината – нямало да позволи детето да бъде отглеждано от нейните родители – Георги и Ваня Министерски.

За убийството на Дарина Минситерска Викторио получи 15 години затвор. 23-годишната млада майка е разстреляна с 2 куршума в жилището си в ж.к. „Надежда на 29 октомври 2018 г. Единият попада в брадичката, а другият – в шията. За убийството на дъщеричката си Никол, която е застреляна в слепоочието 8 часа по-късно, около 22:30 в пристройка край София. Викторио бе наказан с 20 години лишаване от свобода. Двете наказания се обединяват в едно общо – 20 г. затвор. Съдия Иван Коев не изложи кратки мотиви към присъдата. Тя не е окончателна и може да бъде обжалвана.

Снимка: Булфото



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ