Изтеглиха жребия за първия турнир за сезона на Григор Димитров

Григор Димитров

Григор Димитров ще открие сезона си с участие на Murray River Open. която е една от двете ATP 250 надпревари, които ще се проведат през следващата седмица в Мелбърн. Българинът е поставен под номер 2 и ще почива на старта, а във втория кръг ще се изправи срещу един измежду Андрю Харис и Таро Даниел.

При успех пък можем да станем свидетели на нов сблъсък на първата ни ракета с Томи Пол, който победи нашето момче във втория кръг на Откритото първенство на Австралия през миналата година. На четвъртфиналите най-вероятните опции за българина биха били Франсис Тиафо и Юго Умбер, докато във финалната четворка по всяка вероятност би го очаквал Феликс Оже-Алиасим.

Горната половина също е наситена с първоккласни играчи, като нейн водач се явява Стан Вавринка. Швейцарецът ще открие кампанията си със среща с Хуан Игнасио Лондеро или Михаил Кукушкин, а на осминафиналите можем да станем свидетели на битка на два от най-ефективните едноръки бекхенди в мъжкия тенис, тъй като първият поставен на пътя му е Ришар Гаске. Във финалната осмица пък има шанс да видим сблъсък на Стан с друго шампион от Шлема, в лицето на Марин Чилич, но преди това хърватинът ще трябва да преодолее съпротивата на Тейлър Фриц.

В потока на топ поставения се намират още куп големи имена от ранга на Ник Кирьос, Каспър Рууд и Борна Чорич, а ето и пълен жребий за започващия на 1 февруари турнир:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ