Никога няма да познаете каква кола кара Фънки, избива го на агресия

Димитър Ковачев - Фънки

„Аз имам колата фотьойл- карам Смарт“. Такова признание направи Фънки.

При това най-критичният член на журито на „Като две капки вода“ призна още, че я кара бясно.

„Изкарах книжка доста късно. Малко преди или след като направих основната глупост в живота си – да се оженя“, разкрива още той.

По думите му, на 35 години. Учил се е на Лада. „Оттогава като видя учебна кола, много внимавам“, казва още той.

Фънки разказа и за случка на агресия, докато се е обучавал за книжка. Веднъж чакал на светофар и искал много примерно да потегли. Някакъв обаче с бус, при самото потегляне, му бипнал с клаксона и го стрестнал, а колата изгаснала.

Тогава Фънки се ядосал слязъл от колата отишъл при него и боя започнал.

Музикантът разказа и друга случка с бус и „голямата“ си кола. Шофьора не му бил направи място да мине със Смарта на светофара, светнало червено и разправията пак започнала.

Артистът казва, че колите не са му страст, а само средство за придвижване. Фънки добави, че наистина много му се налага да пътува.

Най-първата му кола пък е бил стар Мерцедес 123. „Уникална возия, уникални седалки, уникално се караше“, отдава се на носталгията той.

Фънки е имал и американски автопериод. Американските коли обаче не му били пъргави. Продуцентът също каза, че не е фен на карането на газ.

Най- фрапиращото разкритие, което направи Фънки за себе си, обаче е „Планът Ковачев“, който предвижда преместването на планината Витоша и цели спирането на мрънкането за мръсния въздух в столицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ