Що за нахален милиционер е Цветан Цветанов!?

7 Dni Bulgaria18.03.2021
11

Цветан Цветанов ревнал на постелката пред Бойко Борисов, че иска честни избори!

Моли се да забранят на Алексей Петров да ходи да го пита защо е такъв изедник-лъжец.

Припомняме, че вчера Трактора сгащи Апартаментчика в Своге и го заразпитва защо е говорил такива глупости – бил търговец на дрога, бандит и т.н. Все неща, които съдът опроверга.

Видимо притеснен, милиционерът Цветанов направи това, което единствено може – викна милицията да го пази. Пардон, полицията.

Днес, когато Цветанов е разжалван от власт, когато герберският шут търни по задника му, и когато все така поръчва хора на полицията, говори много!

Представяте ли си какво се е случвало с клетите хорица, когато Цецо е имал власт? Когато е бил №1 в МВР? Как са били мачкани неудобни, когато просто са задавали въпроса: „Защо?“

Как като началник на милицията Цветанов я е пращал при всеки, чиято линия на движение не е успоредна с неговата?

Днес Цветанов иска полицията да го пази от жертвите му! Когато е господин Никой. Не ни се мисли какво се е случвало, когато в МВР е бил господин Някой.

Този едновежд наглец днес иска да го оставят на мира. Бойко Борисов да спрел Алексей Петров да го преследва и пита: Защо лъжеш, бе, Цецо!?

Нагло! По цецовски.

Като някога, когато го питаха откъде са му апартаментите, а той вика баба ми ги даде.

Хора, мислете!

Милиционерът Цветан Цветанов се завръща…

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ