Алексей Петров май е ударил Цветан Цветанов! Цецо се оплака в Нова: Асансьорът ми е тесен

Цветан Цветанов

Алексей Петров май не само е говорил на 4 очи с Цветан Цветанов, но и го е ударил. Само с разместване на мозъчни клетки, вследствие на силен удар, можем да обясним говоренето днес на Апартаментчика в гостуването му в Нова телевизия.

„Искаме да бъдем незаобиколим фактор и част от управление, което да приложи реформи, които да подобрят живота на българските граждани. А не както се случва сега. Не можем да управляваме с БСП, ДПС и ГЕРБ са едно цяло“, зеяви Цветанов, който явно забравя какви ги вършеше в ГЕРБ без знанието на Бойко Борисов.

„Знам къде е червената линия, а не след като минат изборите ти да бъдеш въвлечен един общ знаменател и да бъдем въвлечени в това, което се прави в момента“, добави Цветанов. „С Христо Иванов, Мая Манолова и „Има такъв народ“ можем да водим разговори и ако има припокриване на част от управленските акценти, предложени в предизборния период, с тях може да се търсят общи действия или да се правят плаващи мнозинства в бъдещ парламент“, призна Цветан Цветанов.

Над 3 млрд. лева са вложени в „Турски поток“, каза Цветанов. Той отново изрече груба неистина, наричайки „Балкански поток“ „Турски“, както й, че страната ни била дала 3 млрд. лева – нещо, което беше опровергано нееднократно от министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

Очевидно Цветанов продължава да ползва „експерти“ като заклетият костовист Христо Казанджиев и агент „Хабов“ (Иван Хиновски), който допреди няколко месеца беше в партията на Цветанов, а сега е експерт в партията на Чалгаря „Има такъв народ“. Очевидно е, че готовността на Цветанов да работи в бъдещ парламент със Слави Трифонов е в основата на тази миграция на кадри между „Републиканци за България“ и „Има такъв народ“.

„Асансьорът ми е тесен, той побира само двама души. Нищо не си мисля, докато се возя в него“, сподели Цветанов. Очакваме да спечелим 10 процента от гласовете на 4 април. Имаме местни и успели хора, млади и много активни в това, което трябва да направим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ