Каракачанов към Хекимян: Ако ти си с различна социална ориентация, това не е ли зависимост?

84

Засега не съм преминал през коронавируса. Здрав съм. Това разкри пред Би Ти Ви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. „Кампанията протича странно – както и за другите партии“, уточни той и добави, че не е възможно да се срещат с граждани в условията на пандемичната обстановка и ограничителните мерки.

Лидерът на ВМРО изброи и основните приоритети на партията – това са доходи, семейство, сигурност. „Предложението за 300 лева пенсия е на ВМРО, но беше прието от управляващите с мнозинство“, категоричен е Каракачанов.

„Ако ти си зависим от банките, ако си с различна социална ориентация, това не е ли зависимост? Хайде стига сме дъвкали тази дъвка вече 30 години“, възрази Каракачанов на настойчивите въпроси на Антон Хекимян за кандидат-депутатите, които са били агенти на Държавна сигурност, сред които е и самият Каракачанов.

Министърът на отбраната коментира и шпионския скандал у нас. „Полк. Петров е помощник в една от дирекциите на Министерството на отбраната, свързана с финансите.Този случай е наблюдаван повече от 6 месеца и то благодарение на военното разузнаване. Аз знам много неща, от много време. Всички тези хора си имат своите адвокати, които ще се опитат да ги изкарат невинни. Всяко едно изтървано изречение е повод тези хора да бъдат изкарани невинни“, отсече той.

„Децата се раждат с два пола – мъжки и женски. И това, че някой има различна социална ориентация, това не означава, че са с различен пол“, обясни лидерът на ВМРО на въпрос защо е попитал председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов дали го е раждала майка или трансджендър.

„Мнението на близо 85% от членовете на нашата партия беше да се явим на изборите самостоятелно“, разкри Каракачанов на въпрос защо не са се явили на изборите заедно с Валери Симеонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ