Каролев извади графика на смъртността! И на глупостта на Мая Манолова и Слави Трифонов

владимир каролев

От няколко седмици из студията обикалят разни политически шамани. Те нямат с какво друго да уязват правителството и лечно Бойко Борисов, та затова взеха да го обвиняват за… рекордната смъртност.

Икономистът Владо Каролев обаче показа, че може да е рекордна, но ние винаги в последните години си го държим този рекорд. С или без Ковид, което за пореден път разбива опорките на Мая от Мутрите или на сценаристите, пишещи глупави постове на стената на тамадата си Слави Трифонов.

Вижте какво написа Каролев:

„Че нещата не вървят добре с ковида – не вървят. Но не трябва да забравяме, че България и преди пандемията беше държавата с най-висока обща смъртност на 1000 души в света – видимо от графиката. Като към тази смъртност добавим и миграцията, то България се превръща и в страната с най-бързо намаляващо население в света – до 2050 година ще сме намалели с 22.5%, според проучване на Университета въвжВашингтон от миналата година. След нас са Литва, Латвия, Украйна и Сърбия.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ