Мира Добрева изригна жестоко: Ей, животно мръсно! Дерибействаш си на воля: Влизаш, грабиш, бъркаш, сигурно и убиваш!

Мира Добрева

Водещата от БНТ Мира Добрева съобщи на домашния си обирджия, че е на морето. Тя пусна поредно обръщение към апаша, който преди няколко седмици влезе посред нощ в дома й, докато тя и детето й спят, и обра чантата й. Ето какво написа Добрева:

Крадльо, аз съм на морето.

Ти сигурно си си в София. Дерибействаш си на воля. Влизаш, грабиш, бъркаш. В чантите и душите на хората. Сигурно и убиваш. Ама не те хващат. И да те хванат, те пускат. Такъв е законът. Пък ти, и най-улавият крадльо на света да си, що да не крадеш, като знаеш, че ще те пуснат.

Чух, че и на Лили Иванова си посегнал. Ей, животно мръсно! Ти от Бога страх че нямаш, нямаш. Библията не си и докосвал. А до песните й не си ли се докосвал, Говедо?

Вярно е, че също като пред Бога, и пред крадците всички сме равни. Вие сте като болест. Чума сте, да знаеш, Крадльо. Обаче знай също, че рано или късно, срещу чумата се измисля лекарство. И то обикновено е поразяващо. 

Няма да те подмине тази чаша.

Ще я изпиеш до дъно.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ