След 16 години опити: Краси Радков с бебе инвитро за 20 бона! Съпругата му изкарала тежка бременност… (Подробности)

Краси Радков

Актьорското семейство на Краси Радков и Станислава Ганчева е на седмото небе от щастие, след като в петък на бял свят се появи техният първороден син Теодор. Пътят до момента, в който прегърнаха своята рожба обаче бе изключително труден, дълъг и мъчителен, като цената на щастието е надминала 20 хиляди лева, коментират осведомени.

Още преди две седмици актрисата Станислава Ганчева зачена след 16 години опити. Артистичното семейство елегантно отклоняваше въпросите за наследник, а заученото обяснение бе, че не бързат с потомство, тъй като кариерите им са на преден план. Под сурдинка обаче се шушукаше, че един от двамата съпрузи има репродуктивни проблеми, като по-често спрягана бе Станислава. Още от младежките си години слабичката половинка на Шишо Бакшишо била маниачка на тема диети, като гладуването години наред нанесло доста вреди на хормоните й. Деликатната тема в кого е проблемът комикът от „Шоуто на Слави“ и 44-годишната Станислава, обяснимо защо, никога не са коментирали.

Благодарение на постиженията на съвременната медицина обаче детски плач най-сетне огласи дома на семейството. Техният Теодор пое първата си глътка въздух в столичната клиника „Надежда“ в ръцете на известния д-р Георги Стаменов. Преди години при него роди дъщеря си Хана и тв звездата Ани Салич, а миналато лято и бившият министър на земеделието и настоящ народен представител от ГЕРБ Десислава Танева даде живот на своите близначки след вещата намеса на специалиста.
Последните две години и половина били същинско ходене по мъките за родителите на невръстния Теодор. Станислава преминала през три процедури ин витро. Благодарение на солидната си заплата в шоуто и на хонорарите от частни партита Краси Радков плащал като поп сметките в клиниката. Целият процес бил изключително изтощителен за крехката Станислава, която се подлагала на изследвание след изследване, на манипулации след манипулации, само и само да направи своя любим баща.

Както често се случва точно когато двойката вече загубила всякаква надежда, сякаш като възнаграждение свише за изстраданото време, чудото станало. Когато семейството теглило чертата, се оказало, че за да станат родители са пръснали над 20 хиляди лева за ин витро процедурите и нужните към тях изследвания.
Последните девет месеца шоуменът луднал, тъй като освен да ходи на работа в шоуто на Дългия, а нощем да забавлява със скечовете си частни партита и сватби, Краси Радков се превърнал и в лична гледачка на своята съпруга. Станислава изкарала тежка бременност, почти не излизала от дома си по лекарско предписание. Преди да забременее Ганчева придружаваше съпруга си на участията му, водеше сватбени тържества и фирмени партита. Още от четвъртия месец обаче докторите й забранили всякаква работа и издръжката на семейството паднала върху плещите на Краси, пише „Ретро“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ