Гнусно! Къци и още няколко от ДеБъ – момчета на повикване от Васил Божков за петък вечер

7 Dni Bulgaria26.03.2021
кацамун

Петък вечер е! От онези, любимите на Васил Божков, за които алармираха доносниците срещу него.

Е, маските паднаха. Къци Вапцаров, онзи от Биволъ и още няколко от ДеБъ се оказаха момчета на повикване за политическо бунга-бунга парти на олигарха.

Той си го спретна във Фейсбук, където качи една лъжа, а момчетата на Божков я подеха. И така добре я подеха, че заляха социалната мрежа.

За какво става въпрос?

Днес преследваният от правосъдието Божков качи снимка с хранителни продукти и календар на ГЕРБ. И написа, че управляващите са тръгнали да купуват гласове по този начин.

Веднага лъжата бе тиражирана, че и преескпонирана от танцуващия без гащи Кацамун, плюс още една дузина лица на ДеБъ, както и цялата армия от тролове.

За нещастие много скоро истината лъсна, а с нея и задниците на главните герои от бунга-бунга партито.

Оказа се, че „скандалната“ снимка всъщност е от благотворително мероприятие на ГЕРБ-Перник. При отва още отпреди Коледа, когато младежите на партията са дарили над 200 семейства със стоки от първа необходимост, за да посрещнат по-добре светия празник.

Очевидно до 4-ти април Божков, Манолова, джендърската клика на Христо Иванов и всички останали като тях ще залагат на откровени лъжи, за да припечелят някой и друг процент отгоре. Готови са на всичко, щом така почерниха Коледата на над 200 бедни пернишки семейства. Със сигурност на тези хора им е гадно да ги обвиняват, че са се продали. За кило ориз и един календар.

Гнусно, ДеБъ, гнусно!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ