Една събота, два свята: Бойко Борисов пак на работа, Мая се плющи с Бабикян (ВИДЕО)

Бойко Борисов

Настъпи поредна събота, в която България видя, че политиците живеят в два свята.

Бойко Борисов отново е на път из страната, инспектира обекти, среща се с хора, за да разбере какво да прави през следващия мандат, открива придобивки, управлява.

Мая Манолова и Арман Бабикян са се заплющяли от сутринта. Не, възрастта не им позволява това, за което си мислите, плющят се с фалшиви новини за Бойко Борисов. И мислят, че така ще го свалят.

Странно, че си вярват… Нищо, че Мая вече веднъж е сваляла Борисов. Вярно, за 15 минути, но още и държи влага. И сигурно затова е така фиксирана в него.

Иначе Бойко Борисов обяви днес, че до седмица ремонтираното трасе ще е готово и магистрала „Тракия“ ще е напълно отворена още за пролетния сезон. „Още три-четири дни“.

Борисов е на инспекция заедно със зам.-регионалния министър Николай Нанков. Те проверяват строящ се път, разкриват кадри във фейсбук профила на министър-председателя. Става въпрос за ремонтираната отсечка на магистрала „Тракия“, наложи се тя да бъде обновена от основи заради некачествено строителство по времето на Тройната коалиция.

„Много работа се отхвърли, копаха чак до долу и всичко се направи на ново, за да има гаранции, че е качествено. Мантинелите също са нови, всичко е ново“, каза Борисов.

Тук има лавина от багери, трактори, каза премиерът.

Борисов разговаря с млад работник, който каза, че харесва работата си, защото му доставя удоволствие на прави нещо, което остава.

Друг работник смята, че тази отсечка на магистралата ще е най-хубавата за каране.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ