Иво Мирчев от ДеБъ подложен на зловещо изнасилване

7 Dni Bulgaria27.03.2021
иво мирчев

Тежки часове на фейсбук-изнасилване е принуден да изтърпи в последните часове личният видеооператор на Христо Иванов – Иво Мирчев.

Дабълът направи грандиозна глупост да предложи на префърцунената си жълтопаветна аудитория претоплена фейк-манджа от вчера – снимката как ГЕРБ „купува“ избиратели с продоволствия от първа необходимост.

Още вчера помиярският заговор срещу бедните хорица, получили такава помощ от ГЕРБ, но за Коледа миналата година, бе разконспириран. Категорично се видя, че снимките са от 19-ти декември, когато пернишката структура на ГЕРБ е направила Коледата възможна за над 200 бедни семейства.

Явно вчера, докато е ближел рани от поредния си дебатен позор, Мирчев е пропуснал тази подробност, поради което реши да постне снимката днес преди обяд. И предизвика огромна дискусия на стената си. Наложи се дори администраторите да трият множество коментари от неангажирани с партията хора.

Основното обвинение към Дабълите е, че се превръщат в елитарно комплексирано общество, което обявава война на нормалните хора. И на 4.04. ще платат жестоко за войната София – провинция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ