СКАНДАЛЕН КЛИП, КОЙТО СЛАВИ СКРИ: Тотална простотия срещу генерал Мутафчийски

7 Dni Bulgaria02.04.2021
92

Слави Трифонов се изложи тотално! Той бе разкрит и опозорен от страницата Има Такава Държава / Не искаме Слави Трифонов

Тя за втори път публикува видео от концерта на дългия, което очевидно е от суров материал. В края на видеото Трифонов и сценаристите му са записани как посвиркват и дюдюкат просташки, а освен това си правят идиотски майтъп на гърба на генерал Мутафчийски.

Вижте какво написаха от страницата и вижте видеото:

В 20 часа започна концерта на Станислав Тодоров Трифонов!

Излъга, че е на живо! Но това да му е дерта…
Десетилетия в шоуто му бяха осмяни, омаскарени, сринати и изхвърлени на бунището десетки велики български образи. Дългия не се посвени да посегне на Лили Иванова, на хан Аспарух, на Володя Стоянов, на Емил Димитров, на Димитър Пенев, на Иван Вазов, на Христо Ботев, на църквата, на детската градина, на каквото се сетите.
Страницата ни получи още един клип, който показва двете лица на Станислав Трифонов. Показва, че той не може да се бори със задкулисието, защото живее в задкулисие. Един е пред хората, които иска да води за носа и да гласуват за него, друг е спрат ли камерите. Тогава е истински.
На клипа виждате заключителните думи от патетичната реч на Станислав Балабанов. Вярно куче на Дългия, което той насъскваше да ходи на пресконференциите на генерал Мутафчийски, за да прави панаир. Да мучи, че няма коронавирус, че епидемията е измислица, че няма трупове, че това е обикновена настинка, че хората не трябва да носят маски, че мерките са излишни. Все безумия, които самият Трифонов споделяше в ефир. И за които още не се е извинил на хилядите семейства, почернени от COVID-19.
По-интересно е какво се случва, когато завършва „речта“ на Балабанов, нещо, което няма да видите в концерта на Трифонов. Тогава зад кадър Дългия и бездарните му сценаристи започват да ехидничат, да подвикват каруцарски, а апотеозът на простотията им е ревът „Мутафчийски плаче“!
А генерал Мутафчийски и сега е на смяна във ВМА и спасява животи!
Два свята, единият от които е излишен.

В неделя ти решаваш кой!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ