Бойко спаси България от мутренски преврат! Борисов размаза всички с унищожителна разлика

7 Dni Bulgaria04.04.2021
96

Бойко Борисов продължава да бъде единствения български държавник в историята, който е спечелил всички парламентарни избори, на които се е явил!

Днес партията на премиера спечели 45-ите парламентарни избори с влудяваща преднина от близо 10 процента. Само за справка – предишния вот от 2017-а година генералът измъкна с 5,5 процента разлика от БСП.

Победата на Борисов е чудовищен удар по мутренския преврат, който подсъдими олигарси, Румен Ръдев и присъдружните им маргинални партии направиха опит да осъществят.

Борисов спечели изборите с около 25 процента от вота. Далеч зад него в оспорвана битка за второто място са БСП и партията на Слави Трифонов с по около 16 процента.

ДПС е с 10 процента, а зад него „Демократична България“ с 8. „Мутрите“ на Мая Манолова са с 4,8 процента, ВМРО с 4,1, но и двете партии ще чакат до последно преброяванията на гласовете, за да са спокойни за влизането си в Народното събрание.

Нито една от другите формации няма какъвто и да е шанс за влизане в Парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ