Безумен инцидент край плажа в Силистар вкара малко момче в болницата, между живота и смъртта е…

Линейка спешна помощ

Вчера на 6 август около 12.30 часа в местността „Силистар“ край село Синеморец, в района на земен горски път извън пътната мрежа, водачът на четириколесно МПС „Кавазаки“, с бургаска регистрация – А. М., 50-годишен, от Ямбол (неправоспособен водач), поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост и загуба на контрол, допуска пътен инцидент, блъскайки се в два паркирани леки автомобила – „Рено Меган“ и „Алфа Ромео“, и двата със софийска регистрация. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас.

От инцидента спътникът на А .М. – Х. И., 6-годишен, изпаднал от четириколесното МПС и паднал на земята. Момчето е откарано в УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота, а А. М. напуснал местопроизшествието без да уведоми контролните органи, като е установен около 17.10 часа.

Тестван е за употреба на алкохол, като дрегера е отчел 0.46 промила. Тестът за употреба на наркотични вещества е дал отрицателен резултат.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Царево.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ