Циркът е пълен! Съпруга на арестуван чиновник дойде в съда със…свещеник!

Praying
Съпругата на арестувания за подкупи и източване на Здравна каса в Пловдив Влади Манев изуми днес и охрана, и съдии, и защита. В съдебната зала в Пловдив, където се гледаше искането за отмяна на ареста на Манев, беше пристигнал истински свещеник в расо. Неговата задача е била на място да моли Господ да освободят Манев от зандана, където вече месеци търка наровете.
И Господ обаче не е бил благосклонен към молбите на наместника си на земята, тъй като подкупният висш служител остана на топло, научи БЛИЦ от свои източници. Влади Манев-началник на отдел „Контрол на аптеки“ и Иван Деспотов-шеф на дирекция в Здравната каса в града под тепетата, бяха заловени в източване на 1 милион и 100 хиляди лева преди няколко месеца. Двамата са въртели схема чрез аптеки-фантоми и по този начин са цедили парите от Здравната каса. Към момента двамата са с две обвинения-за вземане на подкуп от 50 бона и за документни престъпления.
Свидетели разказаха още, че семейството на Манев било силно набожно, именно заради това съпругата довела в съда свещеник. След като излезли от залата, дамата благодарила на човека в расо и му е целунала ръка, а той изразил съжаление, че не е успял да помогне.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ