Скандал във варненски автобус: Свалиха чужденец с патерици, отказал да плати втори път билетче

Автобус се заби в уличен стълб

За скандална ситуация в автобус от градския транспорт, разиграла се вчера, сподели варненка за Varna24.bg.

„Искам да споделя с вас една случка, която силно ме възмути. Прибирайки се с мъжа ми и детето с автобус 409 от „Слънчев ден“ към Варна, същият се развали и ни стовариха на друга спирка с уговорката,че следващият автобус ще ни качи. Детето беше заспало и го държахме на ръце. Зарадвахме се, че почти веднага дойде автобус №14, който на нас ни беше също удобен и няколко човека от разваления автобус също се качиха. Започнахме да разказваме на контрольорката, която събираше парите за билетите да не ни таксува повторно, че вината не е наша, но тя заяви следното: „Ако не си платите, ще слезете всички до един. Сега ще кажа на шофьора да спре….“

Един чужденец учтиво се опита на английски да й обясни, че си е платил, но въпросната служителка го изтика нагло към вратата и той слезе…Забележете, беше с патерици.

Друга жена учтиво помоли да прояви човечност и разбиране, но отговора на служителката беше: „Госпожо, това е на моя гъз, не на вашия и сте длъжна на ми платите…“.

Ние, разбира се, си платихме отново, нямахме друг избор с детето на ръце….оставаме обаче на ръководството на „Градски транспорт“ да реши дали искат такива служители да ги представляват?“, разказа жената.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ