Рекордьорка! Джулиана Гани се омъжва за втори път в рамките на година?!

гани1

Джулиана Гани с радост би се омъжила за втори път!
Силиконката Джулиана Гани е само на 26 г., а вече иска да вдига втора сватба. Тя току-що се разведе, но това не й пречи да се надява на нов брак, научи Kliuki.bg.

Бившата брадърка сподели за роден ежеседмичник, че е готова за сватба и чака предложение от Илиян Найденов. Най-вероятно то ще дойде съвсем скоро.

В момента двойката е на романтична лятна почивка в Испания. Може би точно там фитнес инструкторът ще падне на колене и ще поиска ръката на едрогърдата пловдивчанка.

Джули и Илиян са заедно едва от няколко месеца, но вече са луди един по друг. Той изглежда много влюбен, защото се скъсва да публикува във Фейсбук разни неща за връзката им.

Напомпаният мачо е няколко години по-млад от силиконовата кукла, но това не пречи на любовта им. По всичко личи, че скоро ще видим нова сватба на Джулиана Гани.

Интересното е, че в края на август 2017 г. тя се венча за Станимир Гешев, а година по-късно вече мисли за сватба с друг мъж. Животът обаче често поднася такива обрати.

Припомняме, че Джулка се разведе по финансови причини. Съпругът й не работеше и живееше на неин гръб, което в един момент преля чашата за нея.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ