Пиарката на Васил Божков: Кой облече Мая Манолава в бяло? Кой предупреди Пеевски да избяга?

7 Dni Bulgaria04.06.2021
ивет добромирова

Пиарът на Васил Божков – Ивет Добромирова, постна много интересни мисли в профила си във Фейсбук.

Тя открито негодува срещу лустросването на… Мая Манолова. Същата тази МаяМа, дето беше в кабинета на нейния началник. Добромирова намеква, че някой като Манолова е предупредил Пеевски за готвения американски удар по него:

минавам само да отбележа..
един факт и един въпрос липсват в цялото медийно пространство във връзка с действията на САЩ по Закона Магнитски.
най-накрая всички забелязаха ролята и мястото на Пеевски в България. това е похвално. всички медии по един или друг начин коментират ролята и мястото на различните политически „герои“ на фона на неговата корпулентна сянка. споменава се дори, че Корнелия Нинова има тежко наследство, защото нейната партия под ръководството на Сергей Станишев е отговорна за правителството, предложило Пеевски за шеф на ДАНС.
и на този фон МаяМа е навсякъде цялата в бяло. цитира се позицията й и никой никъде не споменава матросовщината, с която тя се хвърли на амбазурата с признанието: Аз предложих Пеевски. тя е напълно ребрандирана и вече е истински стожер на свободата и демокрацията.
а ето го и въпросът: КОЙ предупреди Пеевски какво ще се случи, че само преди броени дни той прехвърли всичките си активи и защо?
въпросът за липсата на корумпирани го зададох вчера.
тъй като аз обикновено съм лошата в страшния филм, имам да пазя тази репутация, та едновременно задавам тези едни въпроси и питам.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ