Премиерът Стефан Янев се изнерви на въпрос за Румен Радев, разгневи се

Стефан Янев

„Българските граждани заслужават свръхамбиция. Наясно съм, че за два месеца ние няма да променим държавата, но ако покажем, че това е едно добро начало, то тази политика може да се продължи, за да се върне държавността, да се спре беззаконието и безнаказаността. Това са неща, които зависят от много фактори – не от един човек. Не мисля, че съм този човек, но съм човек, който обединява много хора“, това заяви служебният премиер Стефан Янев в отговор на това каква е политическата му амбиция за нов тип говорене.

Той обаче бе попитан колко пъти се е виждал с президента Румен Радев и за какво са си говорили. Удобно обаче първоначално отказа да отговори, но след това заяви:

„Колкото пъти е необходимо! Толкова пъти се виждам с него“.

„Какъв е проблемът?“, гневно отсече Янев, отказвайки да отговори по-конкретно за това колко често и защо се вижда с Радев.

„Аз съм назначен от него в този кабинет и той има право да вижда министрите си по всяко време“, допълни служебният кабинет.

Припомняме Ви, че по-рано днес Янев се отчете за работата на служебния му кабинет досега, но по доста странен начин оправда министрите му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ