Пиян човек, съдран чувал: Бойко Рашков се напи на площада, Мая Манолова му се кара

7 Dni Bulgaria09.07.2021
72

Вътрешният министър Бойко Рашков стана за посмешище на мижавия митинг за закриване на кампанията на „Мутрите“, на който беше поканен.

Дамаджаната, както стана известен милиционерът, дойде вече подготвен, а на сборището през цялото време се наливаше с бяло вино.

 

Фейсбук/Мая Манолова

 

Преди хептен да се окепази, Мая Манолова вдигна Рашков на трибуната да каже нещо.

„Защото тези промени които настъпиха в нашата страна са в резултат на вашата роля. Вашата убеденост, че трябва да настъпят такива промени, които да издигнат България в истинска европейска държава. Миналото лято тук имаше младежи, които искаха тяхната родина да стане такава, че да се развиват тук, а не да бъдат прогонени от България и да се чувстват немили-недраги. Аз съм резултат на вас, на тези които една години изразяват своето желание и това ми дава сили, за да отстоявам вашата позиция като министър на МВР. Желая ви да бъдете още по-упорити да не спирате с протеста, докато не настъпят промените“, заяви министър Дамаджанка.

Фейсбук/Мая Манолова

 

„Може да викаме, че и ние имаме Бойко“, каза Мая Манолова, която е очевидно обсебена от бившия премиер.

Това обаче не й попречи да забележи, че Бойко Рашков става все по-наквасен. Манолова му направи забележка и го отпрати по-назад, за да не се набива на очи пред камерите.  

Фейсбук/Мая Манолова


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ